• Реєстрація



Наша сила - в єдності, мудрості та вірі!


Красивий, щедрий рідний край

І мова наша солов'їна!

Люби, шануй,оберігай

Усе, що зветься Україна.

22 січня весь український народ відзначає День Соборності України - день, що символізує єдність земель Українських. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов'язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави. Ми всі різні та самобутні, але об'єднані спільною любов'ю до Батьківщини, прагненням миру та добра. Наша сила - в єдності, мудрості та вірі!

З нагоди цього важливого для кожного українця свята в дитячому садочку "Волошка" ОЗО "Волошинівський ліцей імені героя України Руслана Лужевського" були проведені тематичні заняття. В ході занять дітки поглибили знання про свято Соборності України, історію його виникнення. Розповіли що вони знають про Державні символи України. Почуття гордості за свою країну, за свій народ, свою мову відчувалися у кожному слові.

Вихователі пояснили діткам, що слово "соборність" - означає  єдність, згуртованість, неподільність. Вихованці  вчили вірші про Україну, про її героїв, співали патріотичні пісні. Під час заняття із зображувальної діяльності, діти разом з батьками створили власні сюжети "У серці кожної дитини живе любов до України!".



Наталія КОВТУН,

вихователь групи "Бджілка" ЗДО "Волошка"

ОЗО "Волошинівсько ліцею

імені Героя України Руслана Лужевського

 

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 14 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ