• Реєстрація


День родини в Україні
Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначають День родини. Це відносно молоде свято, що відзначаєтеся в нашій країні з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.
Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідного мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій.
З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, чимало родин розлучилися та не бачилися одне з одним досі. Тому сьогодні цей день із тінню смутку та печалі. У кожного хтось із рідних захищає та боронить нашу Україну у цій жорстокій війні, а хтось віддав життя за нашу свободу… Ми вповні зрозуміли, що немає у світі більшого щастя, як бути поруч з нашими рідними.
Щиро вітаємо усіх  із Днем родини!
Віримо, що скоро усі наші сім'ї будуть щасливо жити під мирним небом України! Міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості родинних стосунків!



Уляна Квичола,
вихователь групи «Сонечко»
ЗДО «Волошка»
Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського


 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 11 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ