• Реєстрація


День прощання зі школою

2021-07-06

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і вижити, бути завжди людиною – що є святішого і дорожчого?
Подвір'я Волошинівського НВК  ім. Р. Лужевського майорить різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б’ється серце, а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята. За давньою традицією, благословили в дорогу своїх дітей  вишитими рушниками та короваєм.

До вітань директора Любов Тихонівни Прядки  приєдналася  Віра Іванівна Ворона, голова Баришівської районної організації Профспілки  а також, батьки, родичі, друзі.

Староста Волошинівського старостинського округу Лариса Вікторівна Макаренко  привітала одинадцятикласників та вручила грошові премії від місцевого ТОВ «УБА – Агросвіт» (директор Орел Олег Іванович).

Випускники кружляли  у прощальному вальсі, в якому поринали у спогади, мрії, сподівання, відчували  радість, смуток та світлу печаль...

А потім світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці та радості.

Чимось школа в цей день схожа на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди 15 яскравих, неповторних листочків. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля?

До школи прийдуть нові діти і вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.
Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.

Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі навчального закладу, котрий дав вам путівку у життя.

 

Олена Герасименко,

класний керівник 11 класу

Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського



 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 13 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ