• Реєстрація


Підтримуючи шкільні традиції


Ось і добігло кінця перше півріччя дуже нелегкого навчального року.

Як  мить пролетіли чотири місяці дистанційного навчання. Хтось працював наполегливо, хтось не зовсім, хтось трудився не тільки на уроках та виконував домашні завдання, а й встигав брати участь у творчих конкурсах, олімпіадах, писав есе, твори, працював у секціях Малої академії наук. України.

Кожен з нас – вчителі, учні, батьки, всі ми, українці, виконували свою роботу як найкраще, адже кожен хоче наблизити перемогу: ЗСУ - Перемогу у війні над ворогом, ми – перемоги у  навчанні. Ми всі разом працюємо задля незалежності рідної держави.

Напередодні дня Святого Миколая та Нового року відбулося нагородження інтелектуальної  учнівської еліти, творчо обдарованих дітей  закладу новорічними подарунками від Фонду Пам’яті Олександра Полуцького.  Серед нагороджених - активісти класів, учасники районних, Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, творчих конкурсів, змагань, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України.

Мама  Ніна Григорівна  та родина Полуцьких  дякують  батькам,  вчителям та  дітям за роботу, вітають з прийдешніми святами.  Дякують за те, що  спільним зусиллям у наш непростий час повномасштабної війни, нелегкої дистанційки, постійних блекаутів та повітряних тривог діти не втратили інтересу до навчання, жаги до перемоги.

Бажають нам всім витримки, міцного здоров’я, терпіння, мирного неба та швидкої Перемоги. Висловлюють надію, що з такою майбутньою елітою  наша держава швидко підніметься з руїн та відбудує квітучу країну.

 



Наталія Ковальська,

заступник директора ОЗО «Волошинівський

ліцей ім. Р. Лужевського»

 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 12 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ