• Реєстрація


Червневий вечір прощання

Непростий, не легкий видався 2022 рік… Особливо для  випускників. Адже Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу.

У такий тяжкий час для України,  складно залишатися осторонь. Кожен допомагає, як може: боронить рідну землю, захищаючи від ворога, допомагає тим, хто через бойові дії лишився житла та рідної домівки. Неабиякою допомогою являється  й фінансова  підтримка. От  і наші випускники та їх батьки вирішили передати нашим Янголам-охоронцям  фінансову допомогу через  волонтерів.

Випускний вечір – це символ прощання з дитинством і початку довгої та цікавої дорослої життєвої дороги. Стежина, яка вела їх  протягом 11 років розійдеться в різні напрямки. Вже завтра перед ними  відкриються тисячі доріг і кожен обере свій власний шлях.

Батьки за давньою традицією, благословили в дорогу своїх дітей вишитими рушниками та короваєм.

До вітань директора  Віти Володимирівни  Полуцької,  приєдналася староста Волошинівського старостинського округу Лариса Вікторівна Макаренко, яка вручила грошові премії одинадцятикласникам – переможцям, призерам та учасникам Всеукраїнських олімпіад  з базових дисциплін.

Школа дала своїм учням якісні знання, розвинула творчі здібності, навчила відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе дітям  впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів.

 



Ольга БАТЕЧКО,

класний керівник 11 класу

 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 17 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ