• Реєстрація


Завдяки таким, як ви, до боротьби піднявся весь народ…


…Герої не вмирають, Герої поміж нас,

Вони нас захищають, коли приходить час.

Герої не вмирають, вони завжди живуть,

У себе я питаю, чому так рано йдуть…

Україну спіткало велике випробування. Зараз у всіх на вустах молитва за нашу країну і за тих, кого ми з гордістю та одночасно з болем у серці називаємо Героями.

Біль полонить душі, бо незліченні втратати полум’яних палких сердець , в яких кров’ю проростає мальва…Війна не має жалю ні до бійців, котрі виконують свій обов’язок, ні до тих, хто очікує повернення своїх рідних і близьких. І ніхто не заперечуватиме, що це справжня війна з ворогом, який щомиті знищує все на своєму шляху в злобі й люті. Як ніхто не сперечатиметься, що наші Захисники, перегородивши шлях цій «дикій орді», захищають кожного з нас ціною власного життя, доводячи всьому світу, що вони - патріоти рідної України. Наші Герої…

У травневі дні війна безжально обірвала струни, які творили життєву пісню Воїнів Світла - Руслана Лужевського та Олександра Полуцького. Не долюбили, не намилувалися синявою неба, не напилися цілющої джерельної води з отчої криниці наші Захисники. Патріотичний дух і бажання жити в омріяній країні – це  пріоритет для Руслана та Олександра, адже такі вже вони є – Герої України. Вони – гордість для батьків, Герої для земляків і відважні бойові товариші для побратимів.

Просимо Всевишнього, щоби дав нам мужності продовжити справу наших загиблих воїнів: вибороти Перемогу, створити таку державу, про яку мріяли.

І віра наша ніколи не згасне, бо Герої завжди будуть Воїнами Світла, ангелами-охоронцями для України, для усіх нас.

Робімо усе, щоб у нашій державі настав мир, бо за це гинуть кращі сини України і, на жаль, не останні, бо й далі чорними жорстокими поступами війна вливає в українську землю гарячу кров патріотів.

Настав час об’єднатися, знайти в собі силу й можливість для підтримки нашої армії. Лише спільними зусиллями ми зможемо відстояти незалежність України.

Українській державі – Слава!

Героям нації – Честь!

Полеглим за волю – вічна пам’ять!

 

Олена ГЕРАСИМЕНКО,

заступник директора



 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

Хто є користувачами сайту ?







 

На сайті

На даний момент 15 гостей на сайті
При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ