• Реєстрація


І знову осінь, і знову футбол

2015-10-20

І знову осінь, і знову футбол … 

10 жовтня у селі Заворичі Броварського району, проводився відкритий чемпіонат з міні-футболу серед дівчат на кубок «Золота осінь», в рамках проекту «Національна мережа шкіл сприяння здоров’ю». Мета змагань, що проходили в напівекстремальних погодних умовах, - популяризація і пропаганда футболу як виду спорту та активної форми відпочинку серед молоді, підвищення тактичної та технічної майстерності учасників змагань.

Другий рік поспіль команда дівчат закладу приймає участь в змаганнях з футболу.  У турнірі змагалось 14 команд Броварського району, команда Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського.

Завдяки фізичній та тактичній підготовці під керівництвом тренера Валентини Миколаївни Глушко наша збірна увійшла у п’ятірку кращих. Всі команди отримали заохочувальні призи – м’ячі та солодощі.

Участь команди у змаганнях такого рівня стало можливим завдяки сприянню управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації (начальник управління Надія Михайлівна Слухай).


 Вчитель фізичного виховання

Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського

Демиденко Вадим Володимирович

Читайте також інші новини


 

Всі новини ОЗО

Домашнє насильство

Куди телефонувати у випадках домашнього насильства

  • Національна поліція – 102 для повідомлення про факт насильства
  • Урядовий контактний центр – 15 47, де цілодобово надають інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, консультують з питань насильства стосовно дітей або загрози вчинення такого насильства
  • Система безплатної правової допомоги – 0 800 213 103
  • Національна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації – 0 800 500 335 або 116 123

 

Що корисного почитати

Булінг у закладі освіти: як діяти педагогу

Запобігання та протидія домашньому насильству

Роз'яснення МОН щодо реагування на булінг у закладі освіти

Булінг у дитячому садку: на що звернути увагу

 

При відтворенні, передруку або розповсюдженні іншим способом матеріалів сайту посилання обов’язкове
ДОВЕРХУ